30ML HART VAN ZUID

Recentebeoordeling


4 sterren uit 151 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 30ml Hart van Zuid. Meer weten? Ontdek meer

4 jun 2024 om 5:40 Ik had norweggian besteld. Er zat alleen sla en 1 plakje zalm op het brood. Avocado zat er niet bij. Ook geen ei.. Ik had gevraagd ipv gepocheerd een gebakken ei. Zo bestel ik het altijd. Alleen nu kreeg ik de meest karige boterham voor €20
29 mei 2024 om 14:24 Bezorging was op tijd. Helaas waren de koude drankjes tegen de warme broodjes in 1 tas verpakt en leken de porties kleiner dan voorheen.
20 mei 2024 om 14:41 Helaas duurde het echt ontzettend lang. Terwijl ik mega dichtbij woon.. duurde meer dan 90 min voor een boterham met zalm en ei.. verpakking had ook beter gekund om warm te houden.. alles lag helemaal door elkaar.
22 apr 2024 om 7:48 Jammer dat ze een van de bestelling zijn vergeten, pancakes zonder bacon. Eten is wel lekker, maar de bezorging niet zo goed. Gekoelde producten werden op de warme producten gelegd en zo ging dit onderweg smelten.
24 jan 2024 om 17:07 Erg lekker eten! Vind het wel nogal prijzig.
18 nov 2023 om 12:25 De tuna melt was heerlijk. Sausje en avocado dip apart geleverd zodat ‘ie nog crunchy blijft. Voor herhaling vatbaar!
10 nov 2023 om 17:34 Prima eten maar iets minder nonchalant en gierig zou beter zijn
24 okt 2023 om 15:44 Prijs niet in verhouding met het geleverde, 1 sneetje brood zonder boter en 2 eieren en 1 croisant met 2 plakjes kaas ook zonder boter
2 okt 2023 om 14:18 Goed eten, wel duur en duurde 60! minuten voordat het bij mij was, ondanks dat het ong. 3 min fietsen is.
24 sep 2023 om 12:55 Eten was fantastisch! Echt een aanrader
24 sep 2023 om 12:09 Eten is wel lekker maar desem brood is vochtig en zou veel lekkerder zijn als het getoast werd
12 sep 2023 om 13:02 Lekker broodje, prima taartje. Enige minpunten zijn de prijs (meer dan 15 euro voor een kaasomelet op een snee brood) en dat je 50 cent betaalt voor een verpakking die niet plastic blijkt te zijn.